BELANGRIJK BERICHT OMTRENT CORONA VIRUS

U bent weer van harte welkom!

De minister president heeft 21 april j.l. aangekondigd dat een bezoek aan de tandarts en mondhygiëniste veilig uitgevoerd kan worden. We kunnen, na een tijdelijke sluiting voor reguliere behandelingen in verband met het Corona virus van 16 maart t/m 21 april, onze behandelingen in de praktijk weer geleidelijk en gedeeltelijk gaan opstarten. 

In verband met grote drukte en bepaalde voorzorgsmaatregelen, moeten we in deze opstartfase selectief te werk gaan om goede zorg te kunnen blijven leveren.

Wij vragen u bij praktijkbezoek met het volgende rekening te houden:

  • Heeft u of een van uw gezinsleden gezondheidsklachten die gerelateerde kunnen zijn aan het Corona virus? Bel uw afspraak dan af! Symptomen zijn o.a: koorts >38 graden, benauwdheid, verkoudheid, plotseling verlies van reuk en smaak of ontstoken ogen.
  • Wij behandelen nog géén risicopatenten voor reguliere behandelingen (mensen van 70 jaar en ouder en mensen vanaf 18 jaar met onderliggende ziektebeelden of bepaalde aangeboden afwijkingen). Voor pijnklachten of reeds geplande (spoed)behandelingen gelden andere regels.
  • Kom alléén naar de afspraak en neem hierbij zo min mogelijk spullen mee. Een begeleider is ook in de wachtkamer niet toegestaan.
  • Kom op de afgesproken tijd of maximaal 5 minuten voor aanvang van de behandeling, om drukte in de wachtkamer te beperken. Wacht u bij een volle wachtkamer even buiten.
  • Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te desinfecteren bij de alcoholdispenser.
  • Als u zich aanmeldt bij de balie, wordt uw temperatuur gemeten met een voorhoofdsthermometer. Vanaf 37,5 graden, kunnen wij u niet behandelen en wordt u verzocht naar huis te gaan.
  • Komt u als gezin? Kom dan met maximaal 2 kinderen per ouder tegelijkertijd in de wachtkamer, de rest van het gezin vragen wij later te komen of om buiten te wachten.
  • De ingang is de reguliere ingang, als uitgang gebruiken we onze nooduitgang, deze is aangegeven met pijlen op de grond en met bordjes op oog hoogte.
  • Houdt u er rekening mee dat u geen gebruik kan maken van het toilet en er geen mogelijkheden zijn om in de praktijk nog uw tanden te poetsen.
  • Houdt 1,5 meter afstand van medewerkers en andere patiënten. Wij schudden geen handen, maar ontvangen u met een glimlach.

In verband met grote drukte is de wachttijd aan de telefoon langer dan normaal. Wij hopen op uw begrip. Voor vragen mag u altijd contact opnemen. 

Team Tandartspraktijk Hover

 

 

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over ons, onze werkwijze, nieuws en nog veel meer.

Via de website kunt u bovendien vragen stellen. Voor het maken van afspraken, vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen