Onze praktijk

 


Maaspoortweg

Aan de Maaspoortweg, dicht bij Winkelcentrum Maaspoort, is Tandartspraktijk Hover een bekend onderdeel van het straatbeeld.
In 1981 is de praktijk opgericht door Harry Hover in Den Bosch Zuid. In 1984 kwam locatie Maaspoort erbij en enkele jaren later zijn beide locaties gefuseerd op de Maaspoortweg.
In 1996 verhuist de praktijk twee deuren verder naar het huidige pand met twee royale behandelkamers.
Sommige patiënten zijn al vanaf de oprichting bij ons en inmiddels hebben we hele families zien opgroeien.

De behandelkamers zijn ingericht met comfortabele, moderne  XO Care Units. Door de kleinschaligheid van de praktijk kunnen we ons optimaal richten op de patiënt en hun individuele zorgbehoeften. Het vaste behandelteam zorgt ook voor steeds een bekend gezicht als u ons bezoekt.

 

Visie

Tandartspraktijk Hover is een algemene tandartspraktijk voor jong en oud, met een specialistische blik vanuit de restauratieve tandheelkunde. Ons doel is om de gebitsontwikkeling en mondgezondheid bij jong en oud goed te begeleiden om problemen in de toekomst te voorkomen. Preventie is hierom een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse behandelingen. We werken liever pro-actief dan reactief.

Uw mondgezondheid en comfort staan bij ons centraal. U wordt door een vast en vertrouwd team behandeld met een lange termijn visie voor uw mondgezondheid. We begeleiden kinderen, adolescenten en volwassenen op elke leeftijd met de best passende zorg en visie voor het ouder worden. We nemen voldoende tijd voor uw behandeling om de kwaliteit te waarborgen en u op uw gemak te stellen.